training consultanta coaching

Training

Training-ul este cea mai directă cale de a crește performanța într-o organizație. Setul de cunoștințe, abilități și atitudini(KSA) este cel care determină eficiența și performanța angajaților. Organizațiile care "învață" sunt orientate în permanență către performanță și rezultate și de aceea învățarea și educația devin parte integranta a culturii organizaționale. În procesul de formare sunt implicați atât managerii de top și sefii de departamente cât și fiecare angajat din cadrul Companiei...mai mult

Consultanță

Dezvoltăm instrumente și aplicații practice specifice centrelor de evaluare, construim și implementam programe de instruire prin care fiecare client poate obține rezultate în dezvoltarea forței de vânzări , conducerea echipelor sau construirea unei culturi organizaționale durabile. Fiecare proiect se focuseaza pe crearea și implementarea unor soluții care generează schimbare, pornind de la strategia companiei și obiectivele organizației....mai mult

Coaching

Daca ești în căutarea unei schimbări pentru tine sau echipa ta, daca vrei mai mult de la viața personală și profesională ai ajuns unde trebuie !

Executive Coaching este una dintre cele mai eficace metode de dezvoltare si urmareste atingerea unor obiective , gestionarea schimbarii sau dorinta de perfectionare a unui angajat....mai mult

Despre Noi

Despre Noi

Future Management Consulting Grup activează cu succes pe piața românească de training și consultanță din anul 2005 și ne-am propus încă de la început să contribuim la succesul partenerilor noștri, promovând creșterea eficienței și competenței angajaților din organizații.

Dorim să vă oferim servicii de calitate, bazându-ne pe experiența acumulată de consultanții și colaboratorii noștri și suntem conștienți de faptul că succesul companiilor CLIENT este determinat de calitatea serviciilor noastre.


Misiune

Misiunea noastră este să îmbunătățim permanent cunoștințele, abilitățile și comportamentele angajaților pentru a îmbunătăți rezultatele de afaceri ale clienților noștri.

Viziune

Realizarea unui parteneriat pe termen lung cu fiecare din clienții noștri bazat pe încredere, prin oferirea de servicii de calitate în domeniul resurselor umane pentru creșterea eficienței și îndeplinirea obiectivelor organizaționale.

Valori

Învățarea pe tot parcursul vieții este un concept cheie pentru Future Management Consulting Grup și vom derula fiecare relație de afaceri respectand principiile de business si normele de etica profesională. Valorile pe care le apreciem, sunt dedicate in exclusivitate clienților si partenerilor FMCG.


echipa

Echipa

Suntem o echipă de profesioniști cu experiență de lucru în companii multinaționale și în proiecte de consultanță complexă ce vizează implementarea de soluții integrate în strategia de gestionare a resurselor umane.
Echipa noastră este formată din consultanți specialiști în psihologie, management, economie, drept și limbi străine. Experiența lor practică este dublată de cunoștințe solide în domeniul HR, fiind acreditați să lucreze cu instrumente profesioniste de profil: Human Synergistics, Lifo și CPI .
Aducem valoare adaugată pentru clienți îmbinând competențele noastre din domeniile Consultanță HR, Training și Coaching, cu soluții strategice de atragere și menținere a angajaților prin crearea de planuri de dezvoltare a forței de vânzare și sisteme de management al performanței .