training consultanta coaching

Training

Training-ul este cea mai directă cale de a crește performanța într-o organizație. Setul de cunoștințe, abilități și atitudini(KSA) este cel care determină eficiența și performanța angajaților. Organizațiile care "învață" sunt orientate în permanență către performanță și rezultate și de aceea învățarea și educația devin parte integranta a culturii organizaționale. În procesul de formare sunt implicați atât managerii de top și sefii de departamente cât și fiecare angajat din cadrul Companiei...mai mult

Consultanță

Dezvoltăm instrumente și aplicații practice specifice centrelor de evaluare, construim și implementam programe de instruire prin care fiecare client poate obține rezultate în dezvoltarea forței de vânzări , conducerea echipelor sau construirea unei culturi organizaționale durabile. Fiecare proiect se focuseaza pe crearea și implementarea unor soluții care generează schimbare, pornind de la strategia companiei și obiectivele organizației....mai mult

Coaching

Daca ești în căutarea unei schimbări pentru tine sau echipa ta, daca vrei mai mult de la viața personală și profesională ai ajuns unde trebuie !

Executive Coaching este una dintre cele mai eficace metode de dezvoltare si urmareste atingerea unor obiective , gestionarea schimbarii sau dorinta de perfectionare a unui angajat....mai mult

training

Organizațiile care "învață" sunt orientate în permanență către performanță și rezultate și de aceea învățarea și educația devin parte integrantă a culturii organizaționale. Training-ul este cea mai directă cale de a crește performanța într-o organizație. Setul de cunoștinte, abilități și atitudini (KSA) este cel care determină eficiența și performanța angajaților.

consultanta

Experiența și gradul ridicat de expertiză al consultanților FMCG ne-au permis să abordăm întotdeauna fiecare proiect, ca pe un proces consultativ complex în care diagnoza organizațională este urmată în mod firesc de soluții punctuale și de intervenții adaptate contextului identificat, în deplin acord cu obiectivele Companiei Client.

coaching

European Coaching Institute (ECI) definește coaching-ul drept "un proces care îl ajută pe client să renunțe la ceea ce este și să devină ceea ce își doreste ". Executive Coaching este o relație de parteneriat centrată pe procesul dintre un coach profesionist și un membru al echipei manageriale în scopul creșterii performanței clientului.


Vom fi încântați să vă oferim serviciile noastre de business pentru a contribui la optimizarea și creșterea afacerii dumneavoastră.